Strijd mee tegen voedselverspilling

Inspelen op je dagelijkse verkoop en een menu samenstellen, zonder voedsel te verspillen aan het eind van de dag. Een herkenbare strijd? Too Good To Go kan je helpen! Met de Too Good To Go ‘Magic Box’, een verrassingspakket gevuld met overgebleven eten. Zo kan jij je overtollige eten alsnog verkopen in plaats van het in de prullenbak te gooien.

Onze app-gebruikers halen jouw onverkochte eten op tegen een gereduceerde prijs. Geen voedselverspilling meer én een geweldige manier voor klanten om jouw producten te proberen en jouw bedrijf te leren kennen.

Geen sortering. Geen labeling. Je verkoopt je ‘Magic Boxen’ simpelweg met het eten dat je aan het eind van de dag overhoudt. Gemakkelijk en snel.

Too Good To Go voordelen - voor jouw bedrijf

 1. Overcome advantage

  Doe
  mee!

  Bijna 3500 bedrijven in Nederland hebben zich al aangesloten in de strijd tegen voedselverspilling.
  Doe ook mee en verminder je ecologische voetafdruk.

 2. Costs advantage

  Vind nieuwe vaste klanten

  Door zichtbaar te worden bij 1,5 miljoen Nederlandse app-gebruikers.
  Bijna 60% van de app-gebruikers probeert nieuwe winkels. 3 van de 4 gebruikers die een nieuwe winkel ontdekken via Too Good To Go, komen terug als vaste klant.

 3. Reducing advantage

  Genereer meer inkomsten

  Zet jouw voedselverspilling om in extra inkomsten.
  Feit: er zijn wereldwijd meer dan 30 miljoen Too Good To Go ‘Magic Boxen’ verkocht.

 4. Reducing advantage

  Flexibel
  en gemakkelijk

  We werken zonder contract je kunt dus starten en stoppen wanneer jij wilt. We kunnen je binnen vijf minuten online zetten, zodat je meteen kunt beginnen met het redden van eten.

"Mijn contact bij Unilever Food Solutions heeft me laten zien dat ik met Too Good To Go de mogelijkheid heb om het eten aan te bieden wat er van de lunch over is. Daarnaast maak ik ook mensen blij die tegen een gereduceerde prijs heerlijk eten krijgen."

Unilever Food Solutions Brands

Gemakkelijk je overtollige eten verkopen

Inschrijven